Hairtalk

Trender kommer och går. Vi klipper av oss håret – vi ångrar oss. Vi jobbar på att få till den perfekta nyansen som vi sedan tröttnar på. Vi har olika perioder i livet som gör att kvalitén på vårt hår förändras. Vi vill ha förändring – utan att behöva vänta Och förstöra vår kvalité. Då är Hairtalk perfekt.

Hår av bästa kvalité

Hairtalks hårkvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning.

Patenterat tejpsystem

Den speciella tejpen är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära Hairtalk!
Tejpen går inte att jämföras med någon annan isättningsmetod, utan den måste upplevas.

Välkommen in så berättar vi gärna mer. Ni kan även besöka HairTalk.se
Kram Lockrop
12523677_1021306841262212_1768909503_n

Nu har barbererskan på Lockrop vässat kniven.

Jonna_o_co_600

Även om du vill ge ditt skägg lite extra kärlek eller helt raka bort det blir du lika ompysslad av Jonna. Självklart kan du även lyxa till det lite extra och fixa håret samtidigt.

 

Skäggformning (30 min). Pris: 380 kr
Skägget klipps med sax/maskin till en passande form.

 

Klipp + skäggformning (75 min). Pris: 900 kr
Klippning inkl. tvätt, föning & styling samt skäggformning.

 

Helrakning (60-90 min). Pris: 780 kr
Skäggklippning och en klassisk rakning med tre varma omslag. Rakningen avslutas med ett kallt och uppfriskande omslag.

 

Klipp + helrakning (90-120 min). Pris: 1360 kr
Klippning inkl. tvätt, föning & styling samt helrakning.

 

Välkomna in alla skäggiga killar, män och farbröder!
Boka här eller ring 0920-151 51.

 

Hair Touch Up – En räddare i nöden

Nu har vi äntligen Hair Touch Up åter i lager!! Denna produkt hjälper dig att tillfälligt täcka din utväxt. Finns i 4 olika nyanser och är en riktig räddare i nöden.

199:-

Hair-Touch-UP

Kérastase Adventskalender!

Vi har den perfekta presenten till dig själv eller någon du tycker om, en adventskalender från Kérastase där du varje dag under hela december får en lyxig överrasking.

649:-

kerastase kalender

Hyr plats i en inspirerande miljö

Nu när våra nya fräscha 50 kvadratmeter är färdiga för inflyttning letar vi kanske efter just dig! Vi söker efter härliga personligheter som vill hyra ett mysigt behandlingsrum eller en av två nagelterapeut-platser i vårt fina nagelrum?

 

lockrop-1200x628

 

Behandlingsrummet är perfekt för dig som sysslar med nån form av kroppstearpi eller liknande. Det är 13 kvadratmeter stort med ett tillhörande förråd på 2,5 kvadratmeter. Det ligger lugnt och stilla längst in i salongen med insynskyddade fönster ut mot Skomakargatans gångstråk.

 

Nagelterapeuter är ett perfekt komplement till vår verksamhet, därför har vi ställt i ordning ett nagelrum. Där kommer nagelbord att sättas upp i samråd med er som hyr platserna. Allt för att ni ska trivas hos oss.

 

Lockrop är en prisbelönad och väl inarbetad salong med en gedigen kundkrets som länge efterfrågat fler behandlingsformer. Vi lyssnade så klart på våra kunder och byggde ut salongen för detta ändamål så fort tillfälle gavs. I dag jobbar sex utbildade frisörer som brinner för sitt jobb lika mycket som vi hoppas att du brinner för ditt. Tillsammans kan vi bli en magisk kombination som gör en nöjd kundkrets ännu nöjdare!

 

Vill du veta mer om vad som ingår i hyran eller liknande ring Jonna eller Ingela på 0920-151 51 (kvällstid: Ingela, 070-321 13 26) eller mejla oss på info@lockrop.se

 

 

OLAPLEX FINNS NU PÅ LOCKROP!

Nu har produkten vi väntat på äntligen kommit till Sverige! Olaplex gör det möjligt att ljusa upp ditt hår fler steg under färre behandlingar med minimalt slitage på ditt hår! Kom gärna in så berättar vi mer om denna fantastiska produkt.

//Lockrop

olaplex-hair-breakage-solved-e1416598605904

Kampanj Serie Expert

Just nu har vi en toppenkampanj på Loreal Serie Expert.

Om du köper två produkter från serie expert får du 150kr i rabatt!

Serie expert

Lockrop expanderar!

Lockrop expanderar! Vi söker två nagelterapeuter samt en massör eller liknande som vill hyra plats i våra nya fräscha 50 kvadratmeter. Mejla oss för mer information: info@lockrop.net

 

Bilder på oss+Alice modeller 011 Bilder på oss+Alice modeller 021

 

GHD Rose Gold Edition

gold rose Ghd:s nya styler i Rosé Guld är ju bara såååå snygg. I denna Edition ingår förutom stylern, även en värmeväska, plastskydd samt clips.

1799:-

Julkampanj!

Nu har vi fått in ett kanonerbjudande från Loreal, du får just nu en stor flaska shampo och balsam (750ml i vardera) för endast 349:-

Finns i färgbevarande (vitamino color), volym (volumetry), samt för skadat/torrt hår (absolut repair lipidium).

En superbra julklapp till dig själv eller till någon du känner.

 

loreal kampanj färg