Hyr plats i en inspirerande miljö

Hyr plats i en inspirerande miljö

By henrik.larsson 9 juni, 2015

Nu när våra nya fräscha 50 kvadratmeter är färdiga för inflyttning letar vi kanske efter just dig! Vi söker efter härliga personligheter som vill hyra ett mysigt behandlingsrum eller en av två nagelterapeut-platser i vårt fina nagelrum?

 

lockrop-1200x628

 

Behandlingsrummet är perfekt för dig som sysslar med nån form av kroppstearpi eller liknande. Det är 13 kvadratmeter stort med ett tillhörande förråd på 2,5 kvadratmeter. Det ligger lugnt och stilla längst in i salongen med insynskyddade fönster ut mot Skomakargatans gångstråk.

 

Nagelterapeuter är ett perfekt komplement till vår verksamhet, därför har vi ställt i ordning ett nagelrum. Där kommer nagelbord att sättas upp i samråd med er som hyr platserna. Allt för att ni ska trivas hos oss.

 

Lockrop är en prisbelönad och väl inarbetad salong med en gedigen kundkrets som länge efterfrågat fler behandlingsformer. Vi lyssnade så klart på våra kunder och byggde ut salongen för detta ändamål så fort tillfälle gavs. I dag jobbar sex utbildade frisörer som brinner för sitt jobb lika mycket som vi hoppas att du brinner för ditt. Tillsammans kan vi bli en magisk kombination som gör en nöjd kundkrets ännu nöjdare!

 

Vill du veta mer om vad som ingår i hyran eller liknande ring Jonna eller Ingela på 0920-151 51 (kvällstid: Ingela, 070-321 13 26) eller mejla oss på info@lockrop.se

 

 

comments

comments for this post are closed