Om oss

Lockrop är en frisörsalong i centrala Luleå med fem behöriga frisörer, varav två frisörer även innehar mästarbrev. Ingela och Jonna gick ut frisörskolan tillsammans 1997 och efter många år i branschen grundade de tillsammans Lockrop 2011.

Vi båda hade längtat efter att få skapa en fantasifull och kreativ salong med härlig atmosfär. Då frisöryrket alltid varit vår gemensamma passion i livet var det en dröm som förverkligades när Lockrop äntligen tog form.

Vi vill inte lämna någon kund oberörd. Därför vill vi att det ska finnas en tanke bakom allt vi gör och tror på att detaljerna gör mycket för helheten. Från att kaffet alltid är nymalet och serveras i vackra koppar, till att den sagolika inredningen alltid ska vara i överraskande förändring.

I familjen Lockrop har vi tillsammans stor kompetens och över 80 års samlad erfarenhet i frisörbranschen. Hela personalen utbildar sig regelbundet och vi åker även på givande och intressanta inspirationsresor utomlands tillsammans. Ett antal färgsprakande hårshower med sagotema har vi också hunnit med genom åren.

Vad vi har gemensamt är den stora arbetsglädjen, viljan att hela tiden utvecklas för att bli ännu bättre frisörer samt att vi tar tillvara på de viktiga möten och erfarenheter som våra kunder ger oss.

Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att både hitta – och framhäva – ditt bästa jag.

Jonna Buachan

Gesällbrev: 1997
Mästarbrev: 2009
Reikimaster: 2019
KBT/ACT coach: 2019

Ingela Sundin

Gesällbrev: 1997
Mästarbrev: 2006

Cecilia Kling

Gesällbrev: 1995

Jenny Degerlund

Gesällbrev: 2004

Linnea Gidlund

Gesällbrev: 2018